Estudi

Rawscenography. Raw de cru, i scenography d'escenografia. Disseny de contextos en cru, en transparent, en sincer, en honest, sense decoracions innecessàries.

Utilitzem el disseny per arribar a solucions quan ens posem davant de cada repte que ens ofereixen -o ens plantegem-.

La sostenibilitat i l'accés universal són les dues bases sobre les que caminem en generar experiències i serveis destinats a la creació, transmissió i divuglació de la cultura.

El codisseny és l'eina màgica que ens ajuda a consolidar projectes i sistemes a mitjà i llarg termini. Per això ens agrada, sempre que podem, proposar experiències participatives i desenvolupar dissenys en comunitat, guiant-ne el procés però fent passar l'altaveu de mà en mà.

I tot i que treballem des de la transdisciplinarietat, hem de confessar que el nostre marc mental són les tres dimensions.

I tot això ho fem mirant el món des de la ruralia, des de la perifèria, des del nostre oasi particular a Ponent i convençudes que, des d'aquí, el projectem tal i com és i sense distorsions: un territori fèrtil, interessant, alternatiu, dissident i amb molt per compartir. 


Per