04

About

RAWSCENOGRAPHY és el nom que representa la plana laboral de la Maria Monseny i Triquell (CAT, 1986).

És dissenyadora d’espais per l’ESDAP (CAT), especializada en escenografia a l’EESAB (FR). També es forma en el camp de la Creació en les Arts de Carrer i la museografia. Forma part del Col·lectiu Free't de soundpainting com a creadora visual i performer accidental i del Projecte Silvestres com a co-creadora amb l'Aida Lesan. 

 

Des de 2013 combina tasques com a dissenyadora per a arts escèniques amb el disseny d’espais sostenibles i saludables, paràmetres que intenta incorporar en tots els seus projectes.  Puntualment treballa per a fotografia publicitària i com a foodstyler. També desenvolupa projectes en el marc del disseny aplicat a projectes culturals. 
 

El 2017 comença a desenvolupar el seu treball sobre Escenografia de Protesta pel qual es convidada al seminari Politics of space organitzat per la Norwegian Theatre Academy / Høgskolen i Østfold.

 

El 2018,  amb l'escenògraf Liam Alzafariorganitza The Laboratory, el seminari  internacional d’escenografia a de la ciutat de Balaguer que va dur a la ciutat participants de més de 9 països diferents durant una setmana per repensar l’aproximació de l’escenografia a al territori on es genera.

Col·laboradores

Generem xarxa amb professionals dels territoris on treballem.

LOGO archicookture (1).png
CANGESSE_Logo_negre.png

Hem projectat per...

Hem treballat i generat projectes per tots aquests agents.