Descripció de la proposta Espai Reservat.

Davant teu hi tens, formant una línia recta i d'esquerra a dreta, una instal·lació formada per sis panells verticals de 170 centímetres d'alçada i 100 d'amplada cadascun. En cadascun hi tens una pregunta o plantejament i, en la major part d'ocasions, dues opcions de resposta. Hi podràs respondre prenent un objecte comestible, a voltes penjat, a voltes recolzat en fines lleixes i a voltes, hauràs d'extreure un llarg escuradents clavat al panell. Les respostes es troben en cadascuna de les meitats verticals de cadascun dels plafons. Per ordre d'esquerra a dreta, hi tens els següents plantejaments:

Primer panell. Opció esquerra: Normalment, 
participo en l’activitat cultural de l’Espluga. El tast és una rosquilla coberta de xocolata negra, penjada en un curt palet que sobresurt 3 cm del panell.

Primer panell. Opció dreta: Més aviat 
participo poc en l’activitat cultural de l’Espluga El tast és una rosquilla coberta de xocolata blanca, penjada en un curt palet que sobresurt 3 cm del panell.

Segon panell. Opció esquerra: Les propostes culturals que més m’agraden són les que es fan al carrer (música, cultura popular…). El tast és raïm negre amb fulla de menta.

Segon panell. Opció dreta: Les  propostes culturals que més m’agraden són les que es fan als equipaments: Casal, teatre, concerts MVR...El tast és raïm blanc amb fulla de menta.

Tercer panell. Opció esquerra: Si no participo a les activitats culturals sovint és perquè no m’interessen les activitats. El tast és un carquinyoli. Es recolzen en prestatgeries de 25 mil·límetres d'amplada.

Tercer panell. Opció dreta: Si no participo a les activitats culturals sovint és per altres altres raons com ara... El tast és un cacauet amb closca acompanyat d'un targetó per a que hi diguis la teva. Es recolza en prestatgeries de 25 mil·límetres d'amplada.

Quart panell. Opció esquerra: Si no participo a les activitats culturals sovint és per manca de diversitat lingüística o cultural. El tast és un llaç dolç de pasta fullada. Es recolza en una prestatgeria de 35 mil·límetres d'amplada.

 

Quart panell. Opció dreta: Si no participo a les activitats culturals sovint és pels horaris. El tast és una ametlla semipelada. Es recolza en una prestatgeria de 35 mil·límetres d'amplada.

Cinquè panell. Opció esquerra: Penso que es fan més aviat POQUES activitats culturals a l’Espluga. El tast és una figa deshidratada.

Cinquè panell. Opció dreta: Penso que es fan més aviat MOLTES activitats culturals a l’Espluga. El tast és un albrecoc deshidratat.

En el sisè panell es planteja el següent: Imagina que has de decidir quines activitats culturals es programen a l’Espluga, quines activitat/espectacle/acció organitzaries?

Et proposem que, a canvi d’aquest tast, deixis aquí la targeta amb la teva resposta.

Hi pots tastar petits llaços salats sense gluten i triangles de farina de blat amb herbes mediterrànies, interecalats aleatòriament. Cada producte està acompanyat d'un targetó on pots respondre la teva proposta. Tots els elements els trobaras penjats en un curt palet que sobresurt 3 cm del panell.

Aquesta és una prosta d'Alexa Trilla Barahona i Maria Monseny Triquell dins el projecte ESPAI RESERVAT.